Majapaikka rauhaa ja lepoa kaipaaville

Joenvarren Seurahuoneen 1900-luvun alkupuolen rakennukseen on remontoitu vuonna 2012 romanttiset huoneet yöpymistä varten. Kun haluat rauhoittua, levätä ja nukkua hyvin, täällä se onnistuu. Joenvarren ympäristössä on hyvät maastot ulkoiluun. Joogasali Kiuruveden keskustassa tarjoaa palveluja ympäri vuoden. Perinteisen pihasaunan lempeät löylyt ovat kokemisen arvoiset.

Tarjoamme huoneita pääasiassa ryhmille erilaisten tilaisuuksien yhteydessä kaikkina vuodenaikoina. Kesäisin huoneet ovat tarjolla myös yksittäisille matkailijoille.

Yläkerrassa on 4 huonetta, häähuone, kaksi kahden hengen huonetta ja yksi kolmen hengen huone, sekä mahdollisuus 2 lisävuoteelle. Vuodepaikkoja on yhteensä 10 henkilölle. Häähuoneessa on oma kylpyhuone ja wc, muiden huoneiden wc- ja suihkutilat ovat käytävällä.

Kaikki huoneet ovat savuttomia, eikä huoneisiin voi tuoda lemmikkieläimiä. Huoneissa ei ole televisioita eikä radioita. Kaikissa Joenvarren tiloissa on käytettävissä langaton 4G-tietoverkko veloituksetta omia tabletteja ja tietokoneita varten. Alakerran klubitilassa on televisio.

Huoneissa on Pihlgren ja Ritola Oy:n mallistosta Ritva Kronlundin suunnittelemat kauniit paperitapetit, maalattu lankkulattia ja sängyissä Unituli Oy:n laadukkaat patjat.

Hinnat

  • Häähuone 110 euroa
  • Vihreä ja sininen huone 2 hengelle: 100 euroa
  • Keltainen huone 3 hengelle: 50 euroa / henkilö
  • Yhden hengen huone 80 euroa
    Lisävuode 25 euroa
    Pihasauna: tarkista hinnat tullessasi. Saunan voi lämmittää myös itse.

Huonehintaan sisältyy liinavaatteet ja maalaisaamiainen. Huoneen saa käyttöön klo 14, huoneen luovutus klo 12.
Maksutavat: ryhmät laskulla, yksittäiset henkilöt käteismaksulla (kortit eivät käy maksuvälineenä).

Varaukset ja lisätiedot
Tee varaus joko yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse 045 894 1333.

Vihreästä kamarista on näkymä saunalle ja pihalle.

Häähuoneesta aukeaa näkymä Rapakkojoelle.

Häähuoneen tapetin juhannusruusut ovat vaaleanpunaisia.